maroc logiciels

Cet espace d'entraide et de soutien mutuel est destiné aux professionnels de la gestion: comptables, développeurs de logiciels, auditeurs, responsables RH et décideurs dans les entreprises.

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

ANNONCE Ce forum est en cours de constitution. Soyez indulgent et ayez l'amabilité de nous communiquez vos remarques

#1 29-11-2019 03:50:32

vv88t8ly
Nouveau membre
Date d'inscription: 29-11-2019
Messages: 3

[url=https://www.air270sport.com/][img]https://sneakerbardetroit.com/w

[img]https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2019/06/Nike-Air-VaporMax-2019-Windbreaker-AO4971-300-Release-Date-1.jpg[/img]


De line-up van de nieuw uitgebrachte Nike Schoenen Dames Zwart blijft zich uitbreiden, omdat Nike nu klaar is om een ​​gloednieuwe herhaling van het silhouet van vrouwen uit te brengen. Gekleed in een wit en metallic goud kleurenschema. Deze Nike Air VaporMax is alleen voor dames en heeft een doorschijnend TPE-bovenwerk met een tong van het goudmerk bovenop een bijpassende gouden VaporMax-zool.


Deze Nike Schoenen Nieuw versie van het silhouet heeft een kenmerkend doorschijnend TPU-bovenwerk in gebroken wit met lichtgouden accenten via de kooidrager, paneelafwerkingen, VaporMax-branding en tonglip. De heerlijke metalen kap doet een andere verschijning op de Air VaporMax bellenzool-eenheid, die arriveert met micro-glinstervlekken voor wat extra glans.


Om Nieuwjaarsdag te vieren, laat Nike Schoenen Groen een geheel nieuwe VaporMax 2019 colorway vallen, gekleed in een luxe zwart en metallic goud kleurenschema. Deze Nike Air VaporMax 2019 heeft een semi-doorschijnend TPE-bovenwerk in zwart met metallic gouden accenten. Het strakke ontwerp wordt afgewerkt met een Gold VaporMax-zool over de volledige lengte.


Een van die paren is deze Nike Air VaporMax 2019 Desert Sand/Electric Green editie. Geaccentueerd door het doorschijnende bovenwerk met zichtbare stiknaden in zwart, is het model ook gedetailleerd met een gouden interne kooi die de middenvoet omsluit voor lockdown-ondersteuning. Meer gouden hits worden toegevoegd op de tong, het hielgedeelte en de doorschijnende VaporMax-zool in een getint thema om de look af te maken.


https://www.air270sport.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com