maroc logiciels

Cet espace d'entraide et de soutien mutuel est destiné aux professionnels de la gestion: comptables, développeurs de logiciels, auditeurs, responsables RH et décideurs dans les entreprises.

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

ANNONCE Ce forum est en cours de constitution. Soyez indulgent et ayez l'amabilité de nous communiquez vos remarques

#1 19-02-2020 10:25:53

shorleys@yandex.com
Membre
Date d'inscription: 19-02-2020
Messages: 8

Kopen Nike Air Max Plus

Nike rolt dit jaar veel van hun klassieke hardlopers uit in een aantal zeer gedurfde en levendige kleuren voor de seizoenen met warm weer. Kopen Nike Air Max Plus De volgende keer kunnen we verwachten dat de Nike Air Max Plus opnieuw naar ons toe komt in een speciale colorway. Footlocker Australia zal de nieuwste 'Sky'-versie van de Air Max Plus exclusief op hun locatie uitbrengen. Het komt gekleed in een witte basis, met levendig blauw in de schoen en hints van Volt om het silhouet echt te laten opvallen.

De Korting Nike Air Max Plus komt uit een schone en frisse witte, zwarte en volt colorway. Het eerste dat opvalt, is de onderscheidende en zeer ondersteunende zool die toevallig is uitgerust met Air pods. Het bovenste deel van de schoen wordt geleverd met een combinatie van textiel en rubber, samen met een gepatenteerde teenbescherming die allemaal in het wit wordt geleverd. Zwarte voering en stiksels samen met de volt hits op de buitenzool en branding helpen zeker het uiterlijk van de overwegend volledig witte schoen te compenseren.

Hoewel dit Nike Air Max-model nog niet in de Verenigde Staten is aangekomen, blijven de kleuren en releases naar het buitenland komen. De Goedkope Nike Air Max Plus is verkrijgbaar in nog twee kleuren, genaamd "Paradise" en "Sunburn". Laten we een kijkje nemen om u te helpen beslissen welk paar u het leukst vindt. Beide kleuren van de Nike Air Max Plus dragen een overwegend wit bovenwerk. Het grote verschil ligt in de slagen die de schoen compenseren. Je kunt de "Sunburn" -versie kopen die wordt geleverd met rode en oranje hits op de Air Max-eenheid, de middenzool en het grootste deel van de bovenkant. Of u kunt ervoor kiezen om te gaan met de veel meer ‘verfrissende’ colorway-namen "Paradise", waarin het wordt geleverd met lichtblauw en geel gevonden in dezelfde respectieve gebieden.

De Nike Air Max Plus Schoenen komt in een bovendeel voornamelijk gemaakt van een zwarte rip-stop bovenkant. Het tonale uiterlijk van de basis wordt dan gecompenseerd door de metallic cacao-overlays die over de bovenkant zijn geplaatst, inclusief de branding op de tong en de zijpanelen. De look van de schoen wordt compleet gemaakt door de zwarte zool met bijpassende Air-eenheden. De look wordt afgerond met de doorzichtige teenbeschermer en de kenmerkende TN-bubbels op de hiel en tong.

Voor het grootste deel zien de staten (VS) bijna nooit releases van de Nike Air Max Plus Heren/Dames aankomen bij onze lokale retailers. Nike maakt het model meestal exclusief voor AU en dit paar is niet anders. Als je het niet erg vindt om de extra stappen te nemen om deze sneakers aan te schaffen, kunnen deze ook van jou zijn. Laten we de Nike Air Max Plus Chili Pepper eens bekijken. De schoen is uitgevoerd in een rode kleurverloop vergezeld van de lakleder hits op de teen van de schoen. Witte branding verschijnt op de zijpanelen, tong en hiel van de schoen, terwijl de tonale Air Max uitgeruste zool en veters de monochromatische look samenbinden.

www.trendycollectie.com

Dernière modification par shorleys@yandex.com (19-02-2020 10:26:52)

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com