maroc logiciels

Cet espace d'entraide et de soutien mutuel est destiné aux professionnels de la gestion: comptables, développeurs de logiciels, auditeurs, responsables RH et décideurs dans les entreprises.

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

ANNONCE Ce forum est en cours de constitution. Soyez indulgent et ayez l'amabilité de nous communiquez vos remarques

#1 19-09-2019 05:37:43

mjtt5hh4
Nouveau membre
Date d'inscription: 19-09-2019
Messages: 2

Balenciaga Speed Trainer Zwart Rood

[img]https://sneakerstad.nl/wp-content/uploads/2019/04/balenciaga-speedtrainers-kinders-sneakers-26-35-roodwitzwart.jpg[/img]


De gebreide Balenciaga Speed Trainer Sale komen gekleed in een geel bovenwerk geaccentueerd door de blauwe hits op de tekst Power of Dreams aan zowel de laterale als de mediale zijde van de schoen. Er wordt gezegd dat het geïnspireerd is om te dromen, iets wat Creative Director Demna Gvasalia maar al te goed kent. Demna is werkzaam op een prominente positie in Balenciaga en runt Vetements samen met zijn broer Guram Gvasalia. Hij is de dromer van een dromer en leeft zijn doelen na op het grootste platform van de mode.


Het Balenciaga Speed Trainer Beige silhouet, het tegenovergestelde van de Triple-S-hardloper van Balenciaga, is ontstaan ​​in twee nieuwe ontwerpen. De fan-favoriete Speed ​​sneaker komt in twee iteraties aan - een High-Top in "Navy" en Low in "Black". De eerste heeft een hoog, stretch gebreid bovenwerk gecombineerd met een ribgebreide kraag. De detaillering van dit model wordt afgerond door de rubberen zool, die is geblokkeerd met kleur met wit, rood en zwart, terwijl de laatste als een lage bovenkant arriveert met het logo van het merk in wit op de buitenzijde naast een tonale gebeeldhouwde rubberen zool.


Klaar voor de lente, heeft Balenciaga Speed Trainer Heren net een nieuwe versie van zijn cult-favoriete Speed ​​Trainer-silhouet uitgebracht. Dit keer arriveert de sokachtige sneaker met een lichtgrijze bovenkant, die overgaat in de geometrische, witte zool met doorschijnende paneeldetails. De schoen is gemaakt van een rekbare stof, wat zorgt voor een goede en veilige pasvorm. De speed runner wordt geleverd met een enkellange pasvorm en is afgewerkt met een geprint "BB" -logo in een neon gele tint.


De volgende reeks Balenciaga Speed Trainer Zwart Rood heeft tonale esthetiek in drie nietkleuren - zwart, marine en rood. De enige reprise van hun anders tonale make-ups komt door Balenciaga-branding aan de zijkant van de middenvoet. De sokachtige constructie leent voor een van de meest comfortabele ritten op de markt voor luxe schoenen en de gemakkelijke slip-on toegang draagt ​​bij aan de draagbaarheid.


https://www.triplesaledeals.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com