maroc logiciels

Cet espace d'entraide et de soutien mutuel est destiné aux professionnels de la gestion: comptables, développeurs de logiciels, auditeurs, responsables RH et décideurs dans les entreprises.

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

ANNONCE Ce forum est en cours de constitution. Soyez indulgent et ayez l'amabilité de nous communiquez vos remarques

#1 09-10-2019 03:16:16

ost341c6
Nouveau membre
Date d'inscription: 09-10-2019
Messages: 2

Nike Air Force 1 Mid Triple Black

[img]https://cdn.shopify.com/s/files/1/1023/3455/articles/AF1-2_1024x1024.jpg[/img]


Nike Air Force 1 Mid Herre giver deres nye Air Force 1 Mid Utility en iskald makeover med sin seneste kommende udgivelse klædt i sort, halvblå og hvid. Denne Nike Air Force 1 Mid har en sort, tumlet læderoverdel, neopren krave og krydsende stroppesystem, der finder sted i traditionelle snørebånd. Hvid lander på alle mærkevarer såvel som hælen komplet med en iskald blå, gennemskinnelig ydersål.


Denne seneste colorway fra den militærinspirerede Nike Air Force 1 Mid Grå er konstrueret af et fuldt tumlet læder på oversiden i hvidt og sort for et alsidigt look. Læderens øvre ledsages derefter af stropper, der vikles rundt hælen og strækker sig ned til strækningstekstiltungen. Tekstmærke på tungen, en stor og lille Swoosh på sidepanelerne og en mælkeagtig hvid gennemsigtig mellemsål / ydersål pakker tingene op.


Nike Air Force 1 Sale, der ankommer til en ny "Spruce Fog" colorway, der kombinerer en solbrun / sort læderbase med orange / gran accenter. Selvom AF1 Mids klassiske snit og læderkonstruktion begge forbliver intakte, er der masser af forskelle: snørene erstattes af et robust stroppesystem - pyntet med fabriksmærke-branding - der når over halsen og hælen, før de forbindes til midtfoden. En neopren sockliner sikrer en lun og behagelig pasform, mens store hæl / tunge faner tilføjer yderligere til den tekniske stil. En sprød gennemskinnelig gran mellemsål / ydersål kombination afslutter derefter udseendet.


Nike Air Force 1 Mid Triple Black debuterede sidste år, og for 2019 introduceres en helt ny Nike Air Force 1 Mid Utility. Fremhævet i en officiel farve af gran tåge, sort og frostet gran, sneaker's Utility-styling har en blanding af gråt og sort tumlet læder til dets øverste med et skinnende design. En opdateret krave med et unikt spændefæstelsessystem, efterfulgt af orange accenter på hælen og tungen påføres. Endelig afslutter en lysegrøn tonet halvgennemsigtig såle designet.


https://www.udsalgskrs.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com