maroc logiciels

Cet espace d'entraide et de soutien mutuel est destiné aux professionnels de la gestion: comptables, développeurs de logiciels, auditeurs, responsables RH et décideurs dans les entreprises.

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

ANNONCE Ce forum est en cours de constitution. Soyez indulgent et ayez l'amabilité de nous communiquez vos remarques

#1 19-11-2019 05:00:24

trb8coci
Nouveau membre
Date d'inscription: 19-11-2019
Messages: 2

Nike Classic Cortez Leather Sort

[img]https://sneakerstudio.com/eng_pl_Womens-Shoes-sneakers-Nike-Wmns-Classic-Cortez-Leather-807471-010-12011_1.jpg[/img]


Nike Sko Herr Sort har været en af ​​Nikes mest elskede kernesilhuetter i årtier og også med god grund; sin karakteristiske form gjorde det til et 70'ers ikon, der har været let at opdatere gennem årene. Den seneste iteration følger den samme farvepalet af den nyligt frigivne Air Max 90, med levende nuancer af orange og lyserød og giver skoen et sommerklart look.


Den Nike Sko Blå har en for det meste ren, glat hvid læderfinish med tonalsøm overalt. Som kontrast er der en fed "Laser Fuchsia" Swoosh på sidevæggen med branding på tungen, der skal matche. Solrig “Laser-orange” skiver gennem den hvide mellemsål og lander også på hælen, med Nike-tekstmærkning ætset i en lidt mørkere farvetone.


Nike Sko Running er frisk af hælene på “Laser Fuchsia” colorway og har debuteret med sin “Floral” -pakke til foråret 2019. Classic Cortez LX er dækket af blomstrende grafik med Swooshes stemplet gennem billedet. Pakken indeholder tre nye colorways: “Sort / hvid” “University Gold / Black-Bright Crimson” og “White / Hyper Pink-Green Abyss.” Hver sko er accenteret med en blomsterdubré, der matcher den øvre farveskema. Selv foringen er dækket af de blomstrende illustrationer.


Ligesom hvad Nike Classic Cortez Leather Sort laver med deres Air Force 1-silhuet, tilføjer Swoosh også lag til den klassiske Cortez. Denne iteration af Nike Cortez har en hvid læderoverdel med Obsidian Swoosh-logoer på siderne. Fremhævning af skoen er dens dobbeltlagede øjestay og hælfane. En rød stribe lander på mellemsålen på toppen af ​​en hvid gummi ydersål.


https://www.udsalgskrs.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com