maroc logiciels

Cet espace d'entraide et de soutien mutuel est destiné aux professionnels de la gestion: comptables, développeurs de logiciels, auditeurs, responsables RH et décideurs dans les entreprises.

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

ANNONCE Ce forum est en cours de constitution. Soyez indulgent et ayez l'amabilité de nous communiquez vos remarques

#1 13-01-2020 08:13:31

sw91ovpx
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-01-2020
Messages: 2

nike m2k tekno beige

nike sko mænd hvid Som en direkte efterkommer af verdens mest prangende "farssko" har Nike M2K Tekno aldrig været genert over at nikke, hvor den henter inspiration fra: Air Monarch. Nu er det dog at gøre hyldesten et hak, da det er indstillet til at frigive i en hvid, sort og rød farve, der har været en hæfteknap i Monarch-linjen siden dens start. Selvom Teknos overordnede form er næsten identisk med den mægtige monark, præsenterer den en lidt anden stil ved at bruge en mere liberal dosis af udskårne hvide læderoverlejringer på sin sorte syntetiske base.

nike sko dame rød De synlige sorte underlag har hvid kontraststing for at tilføje yin / yang-udseendet og en sort klodser / sort hælklip bog midtfodens medley af paneler. Lyse dukker med lysende rød ankommer på tungen, det midterste øje, omkring grænsen til midtfods Swoosh, på den lille sekundære Swoosh og hælfanen til lige nok iøjnefaldende flair. Udseendet afsluttes derefter med en hvid mellemsål og sort ydersål.

nike sko sort 2020 Bevno, der viser, at den har en vis opholdsstyrke ud over denne modeflugt, er Tekno indstillet til at frigive næste måned i sit ubestrideligt vildeste kit endnu. Udført med et antal udsmykkede dyreprint M2K Tekno "Animal Pack" sammenlignes med atmosfærens mange udgivelser under den samme monicker, moden med faux pels, der ligner en leopard, en zebra og en ko. Desuden - hvis disse udsmykninger ikke var nok til at få din opmærksomhed - dens andre lag er gennemskinnelige og fungerer som et vindue til indersiden af ​​sneakeren, hvilket betyder, at dit sokkespil bliver nødt til at være på plads, når du snører disse Teknos.

nike m2k tekno beige Nike M2K Tekno fortsætter sin varme stribe, da den retroinspirerede chunky dad sko konstant ses i nye farver dækket af dristige nuancer og eksotiske materialer. Det seneste iøjnefaldende par, vi ser på ovenfor, er blevet kaldt en kvindes undskyldende og får et premium-look. Denne Nike M2K Tekno er dækket i neutrale toner af lys Orewood brun og hvid øverst og har et ørken camo underlag i nuancer af gråt og solbrunt sammen med slangeskind tekstureret læder placeret på tå og hæl.

https://www.tilbudsnkrs.com/

Dernière modification par sw91ovpx (13-01-2020 08:14:36)

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com