maroc logiciels

Cet espace d'entraide et de soutien mutuel est destiné aux professionnels de la gestion: comptables, développeurs de logiciels, auditeurs, responsables RH et décideurs dans les entreprises.

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

ANNONCE Ce forum est en cours de constitution. Soyez indulgent et ayez l'amabilité de nous communiquez vos remarques

#1 11-02-2020 11:13:50

woosh@msgsafe.ninja
Membre
Date d'inscription: 11-02-2020
Messages: 7

Air Jordan 14 Bestellen

Een gele juweelembleem siert het zijkwartier, terwijl een zwart rubberen hielstuk en zwarte keel beide rode accenten bieden voor contrast. Beneden bereiken deze Air Jordan 14 Dames/Heren echt de hoogste versnelling, met details van koolstofvezel op hun tussenzool en een opvallende chromen middenvoetplaat boven een zwarte buitenzool om de race-ready stylings te vergrendelen. Je zult aan je behoefte aan snelheid kunnen voldoen wanneer deze Scudera-stijl sneakers op 22 juni worden uitgebracht

[img]https://www.nodtobesale.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/B/Q/BQ3685-706_1.png[/img]

De genuanceerde Supreme x Air Jordan 14 Schoenen 's halen inspiratie uit lang vergeten MJ-afbeeldingen en komen dichter bij hun aangewezen drop-dag, aankomen in twee kleuren, een Wit / Rood en Zwart / Koninklijk, waarbij de laatste sterk lijkt op de steratleet in zijn lederen jas kleding tijdens een van zijn ceremonies in 1995. Standaard, afgezien van de focale aanpassingen, dragen beide paren luxe lederen bovenwerk met de naam van de streetwear-opdruk verrassend zelden verspreid.

Air Jordan 14 te Koop Gezien op de tong, contrasterende lambrisering aan de achterkant - zittend naast een krachtig '23' en iconisch Jumpman-logo - evenals de bijgevoegde tag, zou het paar grotendeels ingetogen zijn, zo niet voor de vele metalen stukken die zich over de hele profiel. Contrastcomponenten langs de vossen voegen een afzonderlijke toon toe aan de enkelvoudige noten van de boven- en middenzool, waardoor een paar wordt afgemaakt dat goed past bij zijn inspiratie.

Na weken debuteren in een zwart / wit / rood kleurenschema, is de samenwerking tussen Supreme’s Air Jordan 14 nu onthuld in een andere make-up: zwart en koningsblauw. Air Jordan 14 Bestellen Net als het andere paar, is de kleurblokkering relatief eenvoudig, een combinatie van een zwart lederen en suède basis met sportieve blauwe accenten op de getande middenzool, hiel en co-branded juweelbadge. Echter, de kenmerkende zilveren studs van de schoen - een verfraaiing die niets anders is dan verdeeldheid - lijken hier een beetje helderder te schijnen terwijl ze van hun donkere achtergrond springen, gecombineerd met de eerder genoemde blauwe poppen om een ​​look te bieden die niet erg ongelijk is aan het leer van een rockstar jasje.

Er komt meer glad zilver op de tussenzool en een co-brand hangtag maakt de stylings compleet. Kopen Air Jordan 14 Supreme werkte in 2016 voor het laatst samen met Jordan Brand aan een drie-pack Air Jordan 5s, en als het succes van die ontwerpen enige indicatie is, is dit paar zeker ook snel uitverkocht. Een officiële aankomstdatum is nog niet bekendgemaakt, maar ze zullen waarschijnlijk deze zomer of herfst verschijnen als onderdeel van de beroemde seizoenscollecties van Supreme.

www.nodtobesale.com

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com