maroc logiciels

Cet espace d'entraide et de soutien mutuel est destiné aux professionnels de la gestion: comptables, développeurs de logiciels, auditeurs, responsables RH et décideurs dans les entreprises.

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

ANNONCE Ce forum est en cours de constitution. Soyez indulgent et ayez l'amabilité de nous communiquez vos remarques

#1 19-02-2020 10:18:22

shorleys@yandex.com
Membre
Date d'inscription: 19-02-2020
Messages: 8

Adidas Falcon te Koop

adidas Originals heeft de enige Kopen Adidas Falcon voor dames tot een ultra-veelzijdige blanke leisteen verheven, even bedreven in zowel sportieve als luxueuze kleuren. Nu is het opgedoken in een gedurfde rosé-achtige make-up die beide looks in gelijke mate combineert. De naaktkleurige basis van mesh en suède biedt een zwoele stijl, terwijl de lederen overlays en tussenzool - dezelfde stijl die wordt gebruikt op de adidas Yung 1 - knipogen naar een favoriete zomerse alcoholische drank met hun zachtroze tinten.

[img]https://www.surpriseschoenen.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/d/adidas-falcon-ash-pearl-db2714-release-date.jpg[/img]

Een kenmerkende holografische driehoek verschijnt ook op de zijvoet. Adidas Falcon Goedkoop Ondertussen biedt de buitenzool een beetje extra flair met de introductie van donker bordeauxrood detail op de voorste helft en een zacht maagdenpalmtorsiesysteem dat stijl en ondersteuning in gelijke maten biedt. Deze sprankelende adidas-schoenen voor dames zullen op 8 augustus adidas.com/select Trefoil Brand-verkopers treffen

Met het DNA van de Falcon Dorf en een veelzijdige, sportieve look, is de Adidas Falcon te Koop uitgegroeid tot een van de meest populaire vrouwensilhouetten in de adidas Originals-line-up, en nu komt hij uit in een luxe grijze python-make-up. Deze high-end versie van de Falcon gebruikt een getextureerd, bedrukt, grijs en wit python leer voor zijn serpentijnbasis en rust vervolgens een soepel en statig grijs suede op zijn overlays voor een overtuigend contrast. De kenmerkende driehoekige juweelbadge van de Falcon op de zijvoet blijft intact, terwijl een witte tussenzool, grijze buitenzool en speciale kleurrijke print op de binnenzool de look afronden.

Met behulp van een verfrissende mix van mintgaas en suede op de bovenkant, roept deze Adidas Falcon Schoenen vervolgens grijs leer aan rond de hiel, een roze merklabel op de zijogen en een holografische driehoek in de richting van de toebox voor accenten. De tussenzool gaat ook in op de grillige kleurenblokken en combineert blauwe en gele versieringen naar de hiel die plaatsmaken voor een witte voorvoet en de look afmaken.

Sinds de oorspronkelijke release in 2018 is de enige Adidas Falcon Heren/Dames voor dames een van de sterkste lifestyle-silhouetten van het merk Trefoil geworden. Met een look die net jaren '90 genoeg is, maar nog steeds voldoende sportief blijft, een overvloed aan kleuren en een altijd belangrijk mede-teken van Kylie Jenner, wil de Falcon het voorjaar in vliegen - en nu is het opgedoken in een gloednieuwe denim make-up, compleet met verouderde details en abstracte verfstrepen.

www.surpriseschoenen.com

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com