maroc logiciels

Cet espace d'entraide et de soutien mutuel est destiné aux professionnels de la gestion: comptables, développeurs de logiciels, auditeurs, responsables RH et décideurs dans les entreprises.

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

ANNONCE Ce forum est en cours de constitution. Soyez indulgent et ayez l'amabilité de nous communiquez vos remarques

#1 19-02-2020 10:35:03

shorleys@yandex.com
Membre
Date d'inscription: 19-02-2020
Messages: 8

Nike Air VaporMax Prezzi Bassi

Nike heeft de releasedata aangekondigd voor 7 aankomende Acquistare Nike Air VaporMax colorways! We waren een beetje verdrietig om te horen dat de twee premium NikeLab-uitvoeringen voor de nabije toekomst terugdrongen, maar vandaag kondigde Nike News aan dat de "Desert Moss" en de exclusieve "Tea Berry" -opties van vrouwen op 29 juni uitkomen. Andere Nike VaporMax lijkt dit zomer 2017-seizoen aan te komen, waaronder een opvallende 'Chrome Brush'-look met Metallic Silver-branding die op 7 juli wordt uitgebracht, samen met een' City Tribes'-esthetiek die meer Cargo Khaki-opties biedt aan het must-have hardloopmodel.

Het is alweer een tijdje geleden dat we van de Nike Air VaporMax Svendita hebben gehoord. Na een sterke start waarbij een handvol monochromatische Flyknit-kleurenschema's aankwamen en vervolgens zo snel mogelijk van wereldwijde retailers verdwenen, heeft het futuristische Air Max-aanbod een beetje adem gekregen om de retro-opties van Nike toe te staan ​​om wat werk te verzetten. Dat zal volgende week allemaal veranderen, want een aantal nieuwe VaporMax-colorways gemaakt door NikeLab zullen in beperkte hoeveelheden op donderdag 29 juni aankomen.

Errolson Hugh's high-tech samenwerkingen op het Nike Air VaporMax Prezzi Bassi silhouet hebben fans enthousiast over de tweede laceless toevoeging aan de Vapormax-lijn. Slim, omringt de Swoosh de ACRONYM-paren met verfrissende GR-kleuren, inclusief het exclusieve aanbod van vrouwen dat je hier ziet. Gebruikmakend van een aantrekkelijke kleurencombinatie van University Red en Fuchsia Blast, wordt de Swoosh op de middenvoet geleverd met reflecterende details die schitteren wanneer de lichten uitgaan.

Nike's introductie van felgekleurde iteraties, alleen voor dames, van hun nieuwe Scarpe de Nike Air VaporMax gaat door, terwijl deze heldere "University Gold" colorway deze week zal verschijnen. De veterloze schoen is voorzien van een helder gouden Flyknit-bovenwerk met een goudkleurige hielkooi, zwarte Air Max-branding op de tong en reflecterende details op de zijkant van de Swoosh en de hiel voor een vleugje stijl. De look van de schoen is afgerond met een kristalheldere Vapormax-demping met meer gele accenten en een gele binnenzool met dambordpatroon.

De Nike Air VaporMax Uomo/Donne debuteerde in maart op Air Max Day in de schone en coole "Pure Platinum" -kleur voor zowel mannen als vrouwen. Sindsdien heeft de niet-aflatende druk van Nike op de Vapormax geleid tot een eclectische mix van kleurstellingen die in de winkelrekken liggen, maar die niet dezelfde impact hebben als degene die het allemaal begon.

www.ultrabshop.com

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com